Συγκέντρωση ενημέρωση πολιτών στο Χαλκούτσι

23 01 2009

Το Σάββατο 10-1-2009 διοργανώθηκε ανοικτή συγκέντρωση – συζήτηση στο παλαιό Δημοτικό σχολείο Χαλκουτσίου, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Ωρωπίων.

Ήταν κοινή η διαπίστωση από όλους τους ομιλητές ότι η ρύπανση του Ασωπού συνεχίζεται, τα όποια μέτρα έχουν ληφθεί μέχρι τώρα,  δεν επαρκούν και ότι πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα, όλοι μαζί, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Αξίζει να σημειώσυμε τα ακόλουθα:


Για πρώτη φορά ο Δήμαρχος κ. Γαβριήλ, συντάχθηκε με την επιτροπή Αγώνα και αναγνώρισε τις προσπάθειές της. Δεσμεύθηκε ότι θα μας δώσει όλα τα αποτελέσματα των μετρήσεων και όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του μετά την συνάντηση στην ΕΑΒ, απάντησε ότι η ΕΑΒ ρυπαίνει, και ενώ επρόκειτο να βγάλει ο Δήμος Ωρωπίων δελτίο Τύπου, πρόλαβε η ΕΑΒ να εκδώσει το δικό της, με τις συγκεκριμένες δηλώσεις  «ικανοποίησης» του Δημάρχου για τις δράσεις της ΕΑΒ, που προκάλεσαν την γενική θυμηδία. Προσφέρθηκε μάλιστα, να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του ΙΤΑΠ και του κ. Παντελόγλου αν τελικά φτάσουμε σε δίκη.

Ο Δήμαρχος αποχώρησε μετά την σύντομη ομιλία του και δεν άκουσε την έντονη κριτική που ασκήθηκε από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους νομαρχιακούς, δημοτικούς σύμβουλους αλλά και πολίτες.

img_8499

img_8512

img_8513

img_8520

img_8524


Advertisement

Ενέργειες

Πληροφορίες

Ένα σχόλιο

26 01 2009
Thomas Xomeritis

Έχω θυμώσει πολύ με αυτήν τη κατάσταση, διάβασα και το άρθρο στην Καθημερινή για τα επίπεδα του εξασθενούς χρωμίου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφήνουμε τα παιδιά και πίνουν τέτοιο νερό στα σχολεία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: