Ασφαλές το πόσιμο νερό σε 44 δήμους της Ανατολικής Αττικής κατόπιν ελέγχων

23 06 2010

Πηγή: in.gr

Αγαπητοί φίλοι, προσπαθούμε να βρούμε και να δημοσιεύσουμε τις μετρήσεις

Στο μεταξύ, διαβάστε στα σχόλια την απάντηση του Αθ. Παντελογλου

Ασφαλές είναι το νερό που καταναλώνουν οι κάτοικοι σε 44 δήμους και κοινότητες της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με ελέγχους που διενήργησε η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με διαπιστευμένο εργαστήριο.

Το πρόγραμμα αυτό περιελάμβανε δειγματοληψίες νερού για χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις, καθώς και την συλλογή των στοιχείων για τους υπόλοιπους παράγοντες του συστήματος που επηρεάζουν την ποιότητα του νερού, όπως η εφαρμογή απολύμανσης του νερού, ο επαρκής έλεγχος, η επίδραση των συστημάτων αποχέτευσης κλπ.

Από τις αναλύσεις που ελήφθησαν από 275 σημεία των δικτύων ύδρευσης προέκυψε ότι όλες οι ποιοτικές παράμετροι του πόσιμου νερού βρίσκονται εντός των προβλεπόμενων από την νομοθεσία ορίων.

Λόγω της ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα της ευρύτερης περιοχής του Ασωπού από βιομηχανικά απόβλητα της βιομηχανικής ζώνης της Βοιωτίας πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, αναλύσεις του πόσιμου νερού των ΟΤΑ Βορειοανατολικής Αττικής που υδρεύονται από γεωτρήσεις της περιοχής Μαυροσουβάλας Αττικής (Δήμος Ωρωπού και Δήμος Σικαμίνου) για ανίχνευση εξασθενούς χρωμίου.

Από τις αναλύσεις αυτές προέκυψε ότι το πόσιμο νερό είναι απόλυτα ασφαλές και εντός των προβλεπόμενων ορίων.

Μιλώντας στο in.gr ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής, Λεωνίδας Κουρής, τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα ρύπανσης του νερού, καθώς «οι γεωτρήσεις κατά μήκος του Ασωπού έχουν σφραγιστεί και οι γεωτρήσεις της Μαυροσουβάλας βρίσκονται αρκετά νοτιότερα».

Το πρόβλημα που ανέδειξε ο κ.Κουρής είναι ότι η περιοχή του Ωρωπού δεν έχει επαρκή ποσότητα νερού, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έργο υδροδότησης της περιοχής, το οποίο, όμως, όπως είπε, δεν θα έχει τελειώσει πριν το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο δήμαρχος Ωρωπού, Γεώργιος Γαβριήλ, σε δηλώσεις του στο in.gr τόνισε ότι το νερό στην περιοχή είναι ασφαλές και ελέγχεται κάθε μήνα. Σχετικά με την έλλειψη νερού ο κ.Γαβριήλ τόνισε ότι το πρόβλημα υπάρχει ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και μόνο για τους οικισμούς οι οποίοι βρίσκονται ψηλά.

Με τη σειρά τους, οι Οικολόγοι-Πράσινοι πρόκειται να ζητήσουν από τη νομαρχία Ανατολικής Αττικής τις ακριβείς τιμές που προέκυψαν από τους ελέγχους. Η υπεύθυνη της ομάδας περιβάλλοντος των Οικολόγων-Πράσινων, Μαρία Βιτοράκη, είπε στο in.gr: «Τα στοιχεία που παρουσιάζονται είναι αρκετά ανώδυνα, γι’ αυτό και θα ζητήσουμε να λάβουμε από τη νομαρχία τις τιμές που προέκυψαν από τους ελέγχους».


Ενέργειες

Information

5 Σχόλια

23 06 2010
Πρωτοβουλία Πολιτών Βόρειας Αττικής

Στο δελτίο τύπου της Νομαρχίας αναφέρει ότι έγιναν μετρήσεις για 6σθενές χρώμιο, δεν αναφέρει όμως για βαρέα μέταλα, ούτε αναφέρει τις τιμές.

http://www.atticaeast.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2189&Itemid=340

25 06 2010
megafaros

Κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Πάλι μέσα στα όρια λένε ότι είναι οι τιμές του πόσιμου νερού. Αυτό είναι που με φοβίζει. Τα όρια και ειδικά του ολικού Χρωμίου που είναι ΑΚΟΜΑ και επί Μπιρμπίλη 50!!!! Απαιτούμε αναλυτικά τις μετρήσεις !!!! Όχι πια άλλη κοροϊδία με όρια !!

27 06 2010
λιλος

Οι Νομαρχιακες υπηρεσιες αυτες και οι Προισταμενοι των πολιτικωνεξουσιων και οι μηχανισμοι των γραφιοκρατων που τις καλυπτουν, στερουνται τις «εξωθεν καλης μαρτυριας». Ακομα και οταν αντλουσαν και μοιραζανποσημο νερο απο τα ρυπασμενα παραασωπια υδροδοτικα πηγαδια, με χρωμιο ,μολυβδο, νικελιο, χλωριουχα ,Νιτρικα, Παλι για νερο «εντος Προδιαγραφων» μιλουσαν γιατι παρανομα το αραιωνουν!!!Επιμενουν στα 50μgr/lt σαν ασφαλες οριο στο χρωμιο 6 και μαλιστα οι γραφειοκρατες των υπουργειων ακομα τολμουν να επιμενουν στα 100 μgr/lt που η παγαποντισα διοικηση Bush, αφησε να ισχυει στις ΗΠΑ ,τοξινωνοντας τον κοσμο!!!. Ο αρχαιος ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ νομος τους, περι οριων βαρεων μεταλλων, ειναι υπο αναθεωρηση, δεν εκπροσωπει πλεον την συγχρονη τοξικολογικη γνωση. Οι Ελληνες γραφειοκρατες με τα τσαλιμια τους αυτα, περνουν κοσμο στον λαιμο τους, δηθεν γιατι το λεει το ¨βιβλιο τους» που δεν το αλλαζουν για να υπηρετησουν τα συμφεροντα των ρυπαντων αντι την δημοσια υγεια!!!! Ειναι κυβερνητικο καθηκον ,Τωρινο, του υπουργειου Υγειας να απαγορεψει διανομη τετοιου νερου. Πραγμα που δεν το κανουν εξουσιες και οι καρεκλοκενταυροι!!οι οποιοι για να μην χασουν την βολη τους!! παιζουν με την ζωη του κοσμου!!!!! Μπορουν,Πρεπει και Ωφειλουν στην Ελληνικη κυβερνηση να αλλαξουν το οριο και στο ποσημο νερο ,ΑΜΜΕΣΑ. οπως στην ΙΤΑΛΙΑ , και στην Καλιφορνια, και οπως το αλλαξαν προσφατα «με την νεα ΚΥΑ ασωπου» για τα επιφανειακα νερα απο 200μgr/lt σε 3-11 μgr/lt . Αρκετα θυματα χρονιας τοξινωσης εχουν δημιουργηθει ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ . ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!!!!Η Αραιωση ρυπασμενου ποσημου νερου ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και μαλιστα για ερασιτεχνες Νερουλαδες ,Το απαγορευει η υπαρκτη νομοθεσια στην βαση του «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ» και μαλιστα σε ερασιτεχνες νερουλαδες, που δουλευουν χωρις συστημα,ελεγχο και μεσα!!!Λενε πως εχουν κλεισει τα ρυπασμενα υδροδοτικα παρα-Ασωπια πηγαδια!!!! και δεν εχουν Νερο να μοιρασουν!!!! Ποιος τους ελεγχει;;; Ποιος τους Πιστευει;; Ποιος μας διασφαλιζει;;; Ο μπαρμπας μου ο ψευτης!!!! που θελει να ξανα -ψηφισθει σαν καλικρατης;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΥΔΡΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΣΗΜΟ;;;;:Σαματις τελεια αδιαφορια και αναξιοπιστια δεν εδειξαν και τοτε, που επεμεναν πως «ολα ηταν συμφωνα με τους κανονες»!! μεχρι που ο κοσμος με τις διαμαρτυριες του, τους ξεμπροστιασε και τους εκανε να παραδεχτουν την πολλαπλη-συνεργικη ρυπανση με χρωμιο 6,νικελιο,Μολυβδο,Νιτρικα,Χλωριουχα!!
Και τελος η ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ δεν ειναι πολυ Νοτια !!! ΕΙΝΑΙ στον ιδιο ρυπασμενο Υδροφορο οριζοντα Οινοφυτων και ηδη εχει δωσει αποτελεσματα υπερβολικης ρυπανσης και υπαρξης χρωμιου 6!! .Ειναι ακαταλληλη για νεα πηγη υδροδοτησης περιοχων!! Οταν στα επιφανειακα δεχεσαι πλεον το οριο 3-11 μgr/lt (Δεσ Νεα ΚΥΑ Ασωπου) στα υπογεια υδροδοτικα πρεπει με αποδεκτο ρισκο 1:1.000.000 να συμβει η ζημια καρκινογεννεσης, να δεχτεις ασφαλες οριο το 0.003μgr/Lt ,Οπως στην Καλιφορνια!!(διοτι τα στομαχια μας δεν ειναι διαφορετικα!!!) Και τοτε η Μαυροσουβαλα δεν εγκρινεται για ποσημο ΝΕΡΟ!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπον ΩΡΟΠΙΩΤΕΣ, απαιτηστε συνδεση του νεο φτιαγμενου εσωτερικου δικτυου σας, με ΝΕΡΟ ΕΥΔΑΠ, εγγυημενο απο σοβαρους Νερουλαδες!!Μην δεχτειτε η νεα υδροδοτηση να γινει με ΜΑΥΡΟΣΟΥΒΑΛΑ!!!!Τοτε θα δειτε οτι ουτε η ΕΥΔΑΠ δινει Ο.Κ. για μαυροσουβαλα!!!. ΜΗΝ ακουτε λοιπον «τον μπαρμπα μου τον ψευτη»!! Μετα σας παρακαλω μονον να μην λετε πως δεν ξερατε!!!! φιλικα Θανασης Παντελογλου

1 07 2010
λιλος

1-Ιουλιου 2010. Σημερα μαθαμε οτι βγηκε και η δευτερη δικαστικη αποφαση ( η πρωτη 2008 δικαστηριο Θηβας,δημος Οινοφυτων) απο το δικαστηριο Χαλκιδας, Για τα ασφαλιστικα μετρα που ειχαμε κανει εναντια στον δημο Μεσσαπιων (Κεντρ.Ευβοια) και την Δημοτικη Επιχειρηση Υδρευσης, Διοτι μοιραζαν τοξινωμενο νερο με χρωμιο 6. Μας δικαιωνει απολυτα. Και δικαιωνει το αιτημα του κοσμου: Οι δημοι να μην μοιραζουν τοξινωμενο νερο. Η ελληνικη δικαιωσυνη εχει πλεον ξεκαθαρα μιλησει!!!και το δικαστηριο ξανα, εντελλει το διανεμομενο νερο δικτυου να μην εχει πανω απο 2μgr/lt σε εξασθενες χρωμιο. Καθε μερα που συνεχιζεται απο τον δημαρχο η διανομη τοξινωμενου νρου, επιβαλλει σοβαροτατη ποινη (1000ευρω και φυλακιση). Τωρα λοιπον ειναι πλεον καθηκον τις Κεντρικης Κυβερνησης ,του Υπουργειου Υγειας ,Του Γραμματεα Δημοσιας Υγειας, στο Ονομα τις προστασιας τις δημοσιας υγειας, να επιβαλλουν σε ολους τους δημαρχους να μην τοξινωνουν τον κοσμο τους. Δεν μπορει πλεον η κεντρικη κυβερνηση να κανει το κοροιδο και να αφηνει το θεμα να σερνεται. Η τοξινωση του κοσμου με το νερο που περιεχει εξασθενες χρωμιο ειναι ευθυνη της να σταματησει!! Πρεπει να στειλει σαφες και αμεσο «ορντινο» στους δημαρχαιους, που εξακολουθουν (καλυπτωμενοι απο τους υπηρεσιακους Μανδαρινους!!!!) να παιζουν με την δημοσια υγεια. Πρεπει να επιβαλλει να σταματησουν αμεσως την δολοφονικη πρακτικη τους!!! με την διανομη τοξινομενου νερου. Αυτο σημαινει κυβερνω!!!Και ειναι πολλοι αυτοι οι δημαρχαιοι π.χ. Ταναγρας,Βαγειων,Αυλιδας,Αρτακης,Ωροπου κ.λ.π. και πολλοι πολιτες χανουν την υγεια τους καθε μερα απο την δημαρχιακη αυθαιρεσια και την κυβερνητικη απραξια!! Οι καιροι δεν Περιμενουν!!!!!!Φιλικα Θανασης Παντελογλου

17 07 2010
λιλος

16-Ιουλιου 2010: Σημερα πηραμε στα χερια μας τα πρακτικα τις βουλης, και μελετησαμε τις απαντησεις τις υπουργου ΠΕΚΑ κ. Μπιρμπιλη στην επερωτηση τις βουλευτου ΠΑΣΟΚ κ.Περλεπε -Σηφουνακη που συζητηθηκε στις 15-7-2010. με θεμα «τηνΑντιμετωπιση -λυση του προβληματος παροχης καθαρου και υγιεινου νερου,στους κατοικους τις Μεσσαπιας Κεντρ.Ευβοιας.» Προβλημα που προκυπτει απο την αχρηστευση χρησης λογω τοξινωσης, των τοπικων υδροφορων οριζοντων που υδρευουν τις περιοχες αυτες (Ψαχνα-Αρτακη Χαλκιδα-Αυλιδα κ.λ.π.)με εξασθενες χρωμιο και αλλα βαρεα μεταλλα προερχομενο απο ανθρωπογεννη – βιομηχανικη ρυπανση.
Ο σχολιασμος των υπουργικων θεσεων ειναι αναγκαιος οπως αναγκαια γινεται επισης και η ανοιχτη παραθεση αποψεων,αποριων ,επι ορισμενων σχετικων προβληματων πολιτικης λογικης, αλλα και πρακτικης, οπως αρχισαν να εμφανιζονται τελευται για τα νερα, στην Ελλαδικη πραγματικοτητα και με τα οποια διαφωνουμε απολυτα.
1) Ναι λοιπον, κ. Υπουργε, Σε παγκοσμιο επιπεδο, σε σοβαρες χωρες οπου αντιλαμβανονται την ουσιαστικη σημασια τετοιων συνθετων προβληματων υγειας και περιβαλλοντος σαν παρεμβαση του κρατους με «σκοπο την προληψη και την προφυλαξη» υπαρχει και γινεται σαφεστατα ο διαχωρισμος και η διακριση του ρολλου και τις επιδρασης του τρισθενους απο το εξασθενες χρωμιο, στα νερα π.χ. Ιταλια,Καναδας,Καλιφορνια, οπου και μπαινουν διαφορετικα ορια περιεκτικοτητας, του καθε ενος ειδους χρωμιου, στα νερα ανθρωπινης χρησης. Αυτο το κανουν στο ονομα και την λογικη των διαφορετικων επιπτωσεων του εξασθενους απο το τρισθενες χρωμιο στην Δημοσια Υγεια και την υγεια του περιβαλλοντος!!
2) Ναι ,Ειναι πλεον λυμενο καθε σχετικο αναλυτικο θεμα και θεμα ποσοτικου προσδιορισμου και ανιχνευσης εξασθενους και τρισθενους χρωμιου στα νερα ,σε βιολογικα υγρα, και δειγματα ,οπως και σε ιστους, με δοκιμες,προσιτες,εργαστηριακες μεθοδους .Ακριβεις, αξιοπιστες και καθιερωμενες.Αρα δεν υπαρχει ουδεν χημικο τεχνικο ειτε βιοχημικο προβλημα προσδιορισμων.
3 ) Δεν ειναι θεμα και δεν μπορει να ειναι θεμα,και δεν ειναι δυνατον να ειναι θεμα ειδικων διεθνων επιστημονικων συνεδριων,» Η τεκμηριωση τις διαφορετικης επικινδυνοτητας και τοξικης επιδρασης του χρωμιου 6+, και του χρωμιου 3+. Ουδεις πλεον αμφισβητει και ουδεις μπορει να ισχυριζεται οτι : Το περιεχομενο εξασθενες χρωμιο στο ποσημο νερο δεν ειναι μεταλαξιογονο- Καρκινογονο, και οτι δεν παρεμβαλεται στην γενετησια διαδικασια. Τα διαφορα συμφεροντα ομως «παζαρευουν το ποσο και σε πια συγκεντρωση μπορει να υπαρχει το ρισκο!! Στην Καλιφορνια, ακομη (πριν και λιγους Μηνες) συζητουσαν, σε «δημοσια διαδικασια κρισεως» την προταση για Συγκεντρωση εξασθενους χρωμιου στο ποσημο νερο με Στοχο την Προστασια τις δημοσιας υγειας (Public Health Goal ) Που δημοσιευσε,κανοντας το καθηκον της, η αρμοδια κυβερνητικη υπηρεσια τις πολιτειας αυτης ,( προτεινοντας με ειδικη τεκμηριωτικη μελετη της το 0.02μγρ/λτ).Στην δημοσια συζητηση συμμετειχαν διαφοροι φορεις «που εχουν οικονομικα ενδιαφεροντα» γυρω απο τα αποθεματα ποσημου νερου (εταιρειες υδρευσης περιοχων, πολιτειων,Εμφιαλωτες νερου,βιομηχανικο νερο κ.λ.π.) οπως και η χημικη βιομηχανια που ενδιαφερεται για την τυχη των αποβλητων χρωμιου 6+. Ολοι οι συζητητες: ΔΕΧΟΝΤΑΙ οτι πρεπει να υπαρχει ξεχωριστο οριο για το εξασθενες, αλλα παζαρευουν το οριο αυτο. Μιλωντας οτι ειναι αυστηρο το προτεινομενο και οτι πρεπει, να μπει «μαλακοτερο» οριο σαν «σημειο ισσοροπιας του ρισκου» μεταξυ δημοσιας υγειας και τις σκοπιμοτητας να συνεχιστει η οικονομικη ευεξια του κλαδου των νερουλαδων(που αξιοποιουν νερα με μεγαλιτερες συγκεντρωσεις χρωμιου 6) και ζητουν το βαθμιαιο!!!! στριμωγμα των ρυπαντων τις χημικο-μεταλλουργικης Βιομηχανιας . Ενα πολλα συζητησημο , τωρα πλεον παζαρεμα τις δημοσιας και ατομικης υγειας των αμερικανων πολιτων,απεναντι στα οικονομικα συμφεροντα,που συνεχως ζητουν» παραταση προσαρμογης» προκειμενου να μην θιγουν τα κερδη τους . Αυτα στην Αμερικη και ειδικα επι προεδριας Μπους, που οι υποθεσεις αυτες γνωρισαν την τελεια Παραμορφωση – διαστρεβλωση τους!!λογω επιρροης χρηματοδοτων τις προεδριας στην αμερικανικη διοικηση !! Στην Eυρωπαικη Eνωση ομως, και στην Ελλαδα,Τα πραγματα ειναι πολλα πιο σαφη και ξεκαθαρα. Με την υπαρκτη νομοθεσια REACH σε ισχυ , για καταπινομενου με το νερο τοξικα υλικα, με την τριπλη επιδραση Μεταλλαξιογονο, Καρκινογεννετικο, Παρεμβαλομενο στην αναπαραγωγικη διαδικασια,( οπως ειναι το εξασθενες χρωμιο) οριζεται οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΟΡΙΟ !! Η παρουσια τους στο νερο ,στα τροφιμα,κ.λ.π. ειναι και πρεπει να οριζεται Μηδενικο
4) Τα αναμενομενα συνεχως, απο εμας,και πολυ-υποσχεμενα, απο τις υπηρεσιες σας «Σχεδια διαχειρησης Υδατικων λεκανων απορροης ποταμων» φαινεται να μπορει να ειναι πολυτιμα πλαισεια -προγραμματων επειγουσας δουλειας για να διασφαλισθει ΕΓΚΑΙΡΑ, με καθιερωση μετρων Προληψης και Προφυλαξης, νερο ανθρωπινης χρησης, πραγματικα ασφαλες και υγειινο στους τοπους τις Ελλαδας, οσο ειναι καιρος για τους πολιτες της!!! Τα δυσκολοδιατιθεμενα δημοσια λεφτα, για τον ιερο αυτο επειγοντα σκοπο! ελπιζουμε να βρεθουν αμεσα και να πανε για υλοποιηση στοχου. (Μετρον παντων ο ανθρωπος). Απευχομαστε και ελπιζουμε να μην γινουν, χαρισμα, επδοτησεις ρυπαντων για να γινουν «»καθαροι» και «πρασινοι». Επιτελους για την ζημια ρυπανσης των Νερων πρεπει να πληρωσουν οι ρυπαντες του. Και ειδικα τωρα, που κατα τον ισχυρισμο τις υπουργου, τους εμαθαν και τους ξερουν επιτελους και ονομαστικα!! (Αραγε Θα μας τους Ανακοινωσουν;; Ποτε;;;).
Ναι. κ. Υπουργε, το ποσιμο Νερο ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για την ανθρωπινη υγεια! για να παιζουν μαζι του με μη υλοποιουμενες καθημερινα υποσχεσεις, Μιας και καθε μερα που περνα παροχετευονται στους οργανισμους βιοσυσσωρευομενες δοσεις,Και για κατι τετοιο δεν εχει ουδεις νομιμο και Συνταγματικο δικαιωμα!! οπως και δεν δικαιουνται να αφηνουν να περνα ουτε ημερα, Ροκανιζοντας τον χρονο, οι οποιοι Συμπαραστατες σας. Αρκετη ζημια εχουν προκαλεσει με το να ενεργουν, μεχρι πριν λιγο καιρο , με το κυρος τις ακαδημαικης υπογραφης τους, καλυψη μεγαλου περιβαλλοντικου κρατικου ρυπαντη .Το να βαζεις τον λυκο να φυλαει τα προβατα δεν μπορει πλεον να κανει τα προβατα ευτυχισμενα.
Πραγματι ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα το οτι: Μια Υπουργος Περιβαλλοντος και μια Υπουργος Υγειας, σε λειτουργουσα υποτιθεται κυβερνηση, αναμενονται ακομη να ξεκινησουν για να δωσουν λυση στο υπερεπειγον προβλημα του νερου υδρευσης ,διασφαλιζοντας παροχη καθαρου-εγγυημενου-υγιεινου ποσιμου, στην βαση τις προληψης και τις προφυλαξης τις δημοσιας υγειας και τις υγειας του περιβαλλοντος. Και μιλαμε για το νερο σημερινης υδρευσης των περιοχωνπ,χ Αυλιδας 4 χρονια καθυστεριση λυσης, Μεσσαπια 1 χρονος καθυστερηση,που οντας τοξινωμενο με εξασθενες χρωμιο ειναι ενα αποτελεσματικο εργαλειο καταστροφης δημοσιας υγειας και τοπων.
5)Μαλιστα κ.Υπουργε. Το οτι δεν εχει δοθει σε ολους τους πολιτες, ολων των περιοχων,που υποφερουν, λυση με παροχη καθαρου, ασφαλους, υγιεινου ποσημου νερου, ειναι ανοιχτο και κυριο πολιτικο θεμα.Ειναι ομως και αξιο για παραπερα διερευνηση, η προελευση τετοιων «δευτερων σκεψεων» σε σχεση με τις διακυρηξεις-Δηλωσεις σας του Φεβρουαριου2010. Προκειμενου να βρεθει η πραγματικη «η πηγη σκεψεων» και των ιδεων αυτων που προκαλεσαν την πολιτικης παλινδρομησης σας ,οπως την διτυπωσατε στην ελληνικη βουλη χτες!! Φιλικα Θανασης Παντελογλου

Σχολιάστε