Απόφαση Διακοπής λειτουργίας ΕΑΒ από Νομάρχη

15 02 2010

Η απόφαση - σταθμός

2010-01-18 Απόφαση Διακοπής Λειτουργίας ΕΑΒ από Νομάρχη


Ενέργειες

Information

6 Σχόλια

15 02 2010
15 02 2010
paraxeno

Η πιο όμορφη ανάρτηση του κόσμου !!!

δεν ειναι εις ματην οι προσπάθειες, απλα ειναι τα θεματα τόσο δύσκολα που αργούν πολύ… μην σταματήσουμε τις προσπάθειες εδώ δυνατά και όλοι μαζί οσοι νοιαζόμαστε… ίσως νοιαστούν και άλλοι περισσότεροι σιγά σιγά, η δημόσια υγεία το περιβάλλον, το καθαρό νερό, αφορά ολους μας…

καποιος λοιπόν πρεπει να επιμένει εκεί που οι αλλοι εθελοτυφλούν… κι ας μοιάζει ρομαντικος, ή παράξενα αντιδραστικός…

μετά απο αυτά τα νεα ελπίζω ότι θα υπάρξει συνέχεια και με άλλα ομοια καλά νεα

να δουμε μόνο ποσο θα μεινει κλειστή, και εάν ανοιξει θα συνεχίσει να ρυπαινει?

15 02 2010
20 02 2010
Ορφεας

Δεν ξερω τι λεει ο νομαρχης, τα λεωφορεια της ΕΑΒ συνεχιζουν να φερνουν και να παιρνουν κοσμο, αρα; τι κλεισιμο ειναι αυτο; Παραγει ή οχι αποβλητα; Πώς αντεδρασε η ΕΑΒ;
Οι αλλοι 14 που πηραν προστιμα; Συνεχιζουν να μολυνουν τον Ασωπο, μαλλον.
Η ΕΑΒ του δημοσιου ειναι, μπορουμε να την κλεινουμε.
Οσο δεν υπαρχουν ουσιαστικες μελετες περιβαλλοντικων επιπτωσεων, οι οποιες να ελεγχονται στην πραξη (οχι το χαρτομανι μονο), οι επιχειρηματιες θα μολυνουν απροσκοπτα.

22 02 2010
asopossos

Ορφέα, σημαντικές οι απορίες σου. Θα ενημερώνουμεγια ότι νέο μαθαίνουμε.
Δεν θέλουμε να κλείσει καμμία εταιρία, και μάλιστα σαν την ΕΑΒ, η οποία ίσως εξυπηρετεί και κάποια εθνικά συμφέροντα. Θέλουμε και η ΕΑΒ και όλοι οι άλλοι, να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ!

22 02 2010
Lilos

Η απαντηση του asopos sos στον Ορφεα με εκφραζει. Αλλα θελω να προσθεσω και ετερον τι ,Aν μου επιτρεπεται:
Θα Θελαμε να ειναι αξιοπιστοι σε ολα τους, οι χρυσοπληρωμενοι δημοσιοι managers. Να λενε την αληθεια πανω απο ολα!! Μας το ωφειλουν .
Η αξιοπιστια και η εντιμοτητα ΣΕ ΟΛΑ, ειναι το ζητουμενο που αναμενεται απο κατασκευαστες και επισκευαστες αεροπλανων!! Στα υψη που θα πετα το προιον που επισκευαζουν,δεν γινεται αξιοπιστο με παραμυθια, ψεματα και δημοσιοσχετιστικες μιξες. Δεν τους επιτρεπουμε (Υπαλληλοι του κοσμου που τους πληρωνει ειναι) Να ειναι Δρ Τζεκυλ και κ. Χαιντ.
Αναρωτιεμαι ποτε ειναι ειλικρινης;;; Οταν λενε ψεματα στον κοσμο που τοξινωνουν Ειτε , οταν λενε στον πελατη τους οτι κανουν αξιοπιστα την δουλεια τους ;;
Η αξιοπιστια και ο αυτοσεβασμος ειτε σε χαρακτηριζει σε ολα ειτε λειπει. «Ολιγον εγκυος δεν υπαρχει» !!! Και να προσθεσω και κατι ετερον:
Προσεξατε οτι ειχαν εμμισθους συμβουλους, 2 καθηγητες του ΕΜΠ, που βεβαιωναν μεχρι τωρα το κρατος και τον κοσμο οτι: η ΕΑΒ ηταν συνομη και τα αποβλητα που πετουσε στον Ασωπο Κανονικα Και εντος των οριων!!!
Που ειναι τωρα οι λεβεντες αυτοι;;;Τωρα που η στερηση αδειας λειτουργιας στην εταιρια που καλυπταν, γινεται «διοτι δεν ειχε αδεια τοξικων αποβλητων του αρθ,7 του 13588/725 «σημαινει οτι οι λεβεντες αυτοι μας παραμυθιαζαν επισημως τοσα χρονια!!!Που ειναι τωρα;; Ξερει κανενας τα ονοματα τους;; Τι;; ρολλο τωρα παιζουν;;;
Παντως να τους χαιρομαστε!!! ολοι μας. Τετοιοι ανδρες, αναμεναμε οτι Θα μας ανεβασουν το μορφωτικο επιπεδο μας!!!

Σχολιάστε