Οι επιπτώσεις της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού σε τρόφιμα – βολβούς

2 10 2010

Tracing the Link Between Pollution and Food Production in the Asopos

Chrysostomos G. Kirkillis [a], Ioannis N. Pasias [b], Sofia Miniadis-Meimaroglou [a], Nikolaos S. Thomaidis [b] and Ioannis Zabetakis [a]*

a. University of Athens, Department of Chemistry, Food Chemistry Laboratory, Greece.

b.  University of Athens, Department of Chemistry, Laboratory of Analytical Chemistry, Greece.

izabet@chem.uoa.gr

Advertisements

Ενέργειες

Information

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: