Ασωπός: στα ίχνη παράνομου κυκλώματος

16 12 2009

ΠΗΓΗ: Econews.gr

Το Σώμα επιθεωρητών περιβάλλοντος ύστερα από πολύμηνες έρευνες, βρίσκεται στα ίχνη κυκλώματος παράνομης διακίνησης αποβλήτων στην περιοχή του Ασωπού, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος έχουν συντάξει απόρρητο πόρισμα για την εν λόγω υπόθεση και το έχουν παραδώσει στην κ. Τίνα Μπιρμπίλη.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω υπόθεση ερευνάται τους τελευταίους 18 μήνες.

Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που υπάρχουν, κρύβεται πίσω από την υπόθεση μονάδα κομποστοποίησης που διαχειρίζεται επ’ αμοιβή επικίνδυνα τοξικά και βιομηχανικά απόβλητα για λογαριασμό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις για την εν λόγω επιχείρηση, οι οποίες έχουν δοθεί στην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος ερευνούν και άλλες περιπτώσεις παράνομης διάθεσης αποβλήτων, όχι μόνο στην περιοχή του Ασωπού, αλλά και σε άλλα σημεία της χώρας.

Για τις εν λόγω υποθέσεις έχει ήδη ζητηθεί η συνδρομή της Αστυνομίας και αναμένονται εξελίξεις.

Advertisement

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s




Αρέσει σε %d bloggers: