Η υδρογεωλογική – Υδροχημική μελέτη του ΙΓΜΕ για τον Ασωπό

16 07 2009


igme

Ναι, αυτή η γνωστή, η «εξαφανισμένη» έρευνα, που υποβιβάστηκε η σημασία της και αγνοήθηκε από το ΥΠΕΧΩΔΕ γιατί δεν ήταν αρκετά τεκμηριωμένη και παραγγέλθηκε άλλη, πιο» αναλυτική»…


Ολόκληρη η έκθεση του Ι.Γ.Μ.Ε. (5 ΜΒ)

Μόνο τα Συμπεράσματα και οι προτάσεις (340Κ)

Advertisement

Ενέργειες

Πληροφορίες

Ένα σχόλιο

8 09 2009
Μαργαρίτα Καραβασίλη

Στις 14 Σεπτεμβρίου (ερχόμενη Δευτέρα) εκδικάζεται στο 1ο Τριμελές Εφετείο (Κτίριο Λεωφ. Αλεξάνδρας, 2ος όροφος, στις 9.00 το πρωί) προσφυγή μου κατά απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου με την οποία καταδικάστηκε για αναφορά στο όνομα του Γενικού Επιθεωρητή Περιβάλλοντος – που με διαδέχτηκε τον Ιούλιο του 2005, σχετικά με την υπόθεση των ελέγχων σε δραστηριότητες στην περιοχή του Ασωπού («δεν συμμεριζόταν το ενδιαφέρον μου για την περιοχή» κλπ.) σε δημοσιεύματα στον ημερήσιιο Τύπο τον Νοέμβριο του 2007 σε συνέχεια της ανίχνευσης εξασθενούς χρωμίου στο πόσιμο νερό και σε γεωτρήσεις της περιοχής Οινοφύτων-Ασωπού (για τα οποία μου είχε ασκηθεί μήνυση).

Ζητώ την υποστήριξή σας, καθώς και όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών της περιοχής (με παρουσία στο Εφετείο όσο το δυνατόν περισσότερων, αλλά και κάθε πρόσφορου μέσου, ώστε να πολλαπλασιαστούν οι πιθανότητες ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ! Το περιβαλλοντικό έγκλημα στην περιοχή πρέπει να σταματήσει και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: