ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ………ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ!!!

13 07 2009

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ Ι.Τ.Α.Π

Ιούλιος 2009

Πάει να κλείσει δυο χρόνια από την επισημοποίηση της, η «Τραγωδία του Ασωπού» και έχω μπροστά μου και μελετώ 3 επίσημα χαρτιά, που την αφορούν. Ασχολούνται με την απογραφή – καταγραφή των εργοστασιακών μονάδων στην περιοχή των δήμων Οινόφυτων – Σχηματαρίου – Θήβας Νομού Βοιωτίας. Το Μητρώο εργοστασίων. Ένα τόσο σημαντικό θέμα, βασική προϋπόθεση, που δεν υπάρχει, για να γίνει η όποια προσπάθεια αντί-ρύπανσης στο τόσο σπουδαίο θέμα που βασανίζει τους νομούς Βοιωτίας-Εύβοιας και Ανατ. Αττικής.

Διαβάστε ΙΤΑΠ – ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ…

Το κείμενο καταλήγει ως εξής:

ΑΡΑ:

Είτε Όλοι, σε όλες τις υπηρεσίες και θώκους, στελεχάρες από όλα τα κόμματα εξουσίας ( ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) ήξεραν ότι υπήρχαν τα αρχεία αυτά και τα μητρώα από το 2005 «και κάνουν τον χαζό». Ροκανίζοντας χρόνο, γιατί δεν θέλουν να θίξουν συμφέροντα Ρυπαντών εργοστασιαρχών. Προτιμούν να Ζουν τρώγοντας και άλλα λεφτά για να ψάχνονται!! (δηλαδή: Δεν θέλουν να ζυμώσουν και 6 χρόνια κοσκινίζουν!! Και έτσι, ροκανίζουν ουσιαστικά, τον χρόνο ζωής μας, συνεχίζοντας την τοξίνωση μας!)

Είτε: Τότε έφαγαν τα λεφτά του Γ! Κ.Π.Σ., οι λεβέντες των υπουργείων και δεν έκαναν την δουλειά, του μητρώου των Βιομηχανιών, παρά τις εντολές και διαταγές, και έτσι καταντήσαμε τώρα «να μην υπάρχει μητρώο των βιομηχανιών που είναι εγκατεστημένες 40-30 χρόνια παρά τον Ασωπό.


Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: