Ανακοίνωση του Π.Κ. Ωρωπού του Συνασπισμού της Αριστεράς

2 03 2009

Η Πολιτική Κίνηση Ωρωπού του Συνασπισμού της Αριστεράς, καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε από «αγανακτισμένους αγρότες» από το χωριό Αγ. Θωμάς, ο αγωνιστής παπά-Γιάννης Οικονομίδης, που έχει πρωτοστατήσει στην αποκάλυψη της ρύπανσης του Ασωπού ποταμού και του ευρύτερου υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής Οινοφύτων, Σχηματαρίου, Ωρωπού από την ανεξέλεγκτη λειτουργία των εργοστασίων της βιομηχανικής περιοχής.

Η επίθεση και ο τραυματισμός ενός αγωνιστή που μπήκε μπροστά σε όλους τους αγώνες των κατοίκων της περιοχής για να σταματήσει αυτό το έγκλημα που γίνεται σε βάρος της υγείας χιλιάδων κατοίκων είναι απαράδεκτη και προκαλεί ερωτήματα, ποιους τελικά εξυπηρετεί η προσπάθεια συγκάλυψης που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια, μπροστά στα συντεχνιακά μικροσυμφέροντα.

Οι κάτοικοι των περιοχών μας μαζί με τους αγρότες και τους άλλους επαγγελματίες είναι ανάγκη να συστρατευτούν και να «διοχετεύσουν το θυμό τους» όχι στους πολίτες που διαμαρτύρονται και υπερασπίζονται την υγεία των παιδιών τους, αλλά στις πολιτικές των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που άφησαν ασύδωτους τους βιομήχανους να καταστρέφουν και να αδιαφορούν ακόμη και σήμερα για το λαό της περιοχής μας.

Π.Κ. Ωρωπού του Συνασπισμού της Αριστεράς


Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: