Φυλλάδιο για τον Ασωπό

3 12 2008

Το blog AsoposSOS ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2007 από μέλη της επιτροπής αγώνα Ωρωπίων για το πρόβλημα του Ασωπού ποταμού. Στην πορεία, έλαβε και αναδημοσίευσε νέα και ειδήσεις από όλη την ευρύτερη περιοχή που θίγεται από το πρόβλημα.

Όπως δηλώνεται στην σελίδα «Σχετικά με το AsoposSOS«, το παρών blog, «σχετίζεται, αλλά ΔΕΝ εκπροσωπεί την Επιτροπή Αγώνα Ωρωπίων».

Η επιτροπή αγώνα Ωρωπίων, εδώ και έξι (6) εβδομάδες βρίσκεται στην διαδικασία δημιουργίας ενός ενημερωτικού φυλλαδίου που θα θέλαμε να διανεμηθεί στους κατοίκους της περιοχής.

Το AsoposSOS θεωρεί το χρονικό διάστημα υπερβολικό για μία τόσο απλή δουλειά, την στιγμή που το φυλλάδιο στην μορφή που δημοσιεύουμε σήμερα ήταν έτοιμο από τις 29 Οκτώβρη. Κάποια μέλη ανέλαβαν κάποιες διορθώσεις και προσθήκες και αυτή η διαδικασία ακόμη συνεχίζεται.

Το AsoposSOS θεωρεί ότι δεν μπορούμε να εγκαλούμε τις Αρχές για ολιγωρία στο πρόβλημα του Ασωπού, όταν εμείς οι ίδιοι χρειαζόμαστε 45 μέρες (και συνεχώς αυξάνονται) για να δημιουργήσουμε ένα 4σέλιδο ή 6σέλιδο φυλλάδιο.

Δίνουμε λοιπόν σήμερα στην δημοσιότητα το φυλλάδιο στην πρωταρχική του μορφή, (αυτήν που δημιούργησε και πρότεινε το AsoposSOS) και ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα έχουμε και την τελική.

asopos-oropos1


Advertisement

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: