Κάποιοι από εμάς ΔΕΝ θέλουμε να πίνουμε εμφιαλωμένο!

6 06 2008

Από τον Νεφέλικα, μέλος του Οικολογίου, βιντεο από την πρόσφατη συγκέντρωσή μας στον Ωρωπό για το θέμα της ρύπανσης.


.

Μας τα «χώνει» άσχημα, και καλά κάνει.

Σηκώθηκαν τα παιδιά του οικολογίου, ήρθαν 50 χιλιόμετρα απόσταση και άλλα 50 για να επιστρέψουν στην Αθήνα για να συμμετέχουν στην εκδήλωση μας και να αγωνιστούν. Στήνοντας δημιουργικό οικολογικό εργαστήρι για τα παιδιά και κουβαλώντας και μοιράζοντας δώρα. Φέρνοντας μαζί τους και φωτογραφικές μηχανές, βντεοκάμερες και εξοπλισμό.

Και το ίδιο ισχύει και για το συγκρότημα, τους Damaged Goods. Έδωσαν την Κυριακή τους και ήλθαν να συμμετέχουν στον αγώνα.

Ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ντόπιων την ίδια ώρα ήταν στις καφετέριες. Ή πέρναγε, μας έβλεπε και «συμμετείχε» κορνάροντας μέσα από το αυτοκίνητο. Αυτοί οι ίδιοι που πίνουν το νερό!

Όταν η συμμετοχή μας εξαντλείται στο κορνάρισμα περνώντας με το αυτοκίνητο από την εκδήλωση και στην επίσκεψη στο Asopos SOS και στο διάβασμα δύο – τριών άρθρων τότε όλα όσα παθαίνουμε και πρόκειται να πάθουμε μας αξίζουν.

Ευχαριστούμε Έλικα. Εθνικόν το Αληθές είχε πει ο εθνικός ποιητής. Και χρήσιμο το Αληθές, προσθέτουμε εμείς.


Ενέργειες

Πληροφορίες

5 Σχόλια

6 06 2008
Elikas

Εγώ σ’ ευχαριστώ φίλε. Και σένα, και τον Παπα-Γιάννη, και τον Θανάση και όλους όσους συμμετέχουν στις επιτροπές αγώνα και στις συνελεύσεις. Και φυσικά τα παιδιά του Οικολογίου, που επιμένουν να σπάνε τα μούτρα τους και να ξανασηκώνονται. Κάθε φορά και πιο τσαμπουκαλεμένα.

Θα πάρει καιρό και πολλή ενέργεια, αλλά μια μέρα ο Ασωπός θα γίνει και πάλι ποτάμι. Ακριβώς όπως τον ζωγράφισαν τα παιδιά…

6 06 2008
loco

Τα προβλήματα είναι πολλά, και παντού.

Εγώ προσωπικά περίμενα οι ντόπιοι να αγκαλιάσουν αυτή την εκδήλωση με περισσότερη θέρμη. Αλλά ως γνωστό, ένας (ή μια ντουζίνα) κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Όταν -δυστυχώς- οι ντόπιοι κάτοικοι μας βλέπανε με υποψία….»μεταφερόμενου τσίρκου» και οι ίδιοι δεν ξεσηκώνονται για τα δικά τους προβλήματα (τα οποία είναι και δικά μας βεβαίως βεβαίως), ε, όσο να’ναι, είναι λίγο «κόψιμο στα φτερά»…..

6 06 2008
asopossos

Πρέπει λοιπόν να κοιτάξουμε κατάματα το θέμα, να το αναλύσουμε και να μεταβάλουμε την τακτική μας έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα,

Η γνώση, το δίκιο, η λογική, είναι με την δική μας πλευρά!

9 06 2008
ΙΖ

για ότι δεν μας σκοτώνει…
μας κάνει πιο δυνατούς!

αφιερωμένο στα παιδιά του Οικολογίου

10 06 2008
lilos

Αχ,βρε παιδιά,πόσες φορές να το ξαναλέω,η έκπτωση εγκεφαλικής λειτουργίας είναι σύμπτωμα της χρόνιας τοξίνωσης με βαρεία μέταλλα, όπως στην προκειμένη πληθυσμιακή ομάδα. Αλλωστε «μωραίνει ο κύριος ων βούλεται απολέσει «για να μην βασανίζεται πιότερο. Αλλιώς πρέπει να το βλέπεται το πράγμα «Ουκ εν τω πολλώ το ευ»,γιατί αν ήταν πολύ δεν θα ήταν καλό. μπορείς για παράδειγμα να φας 5 ταψιά από το γλυκό που λατρεύεις;;;άλλωστε «αφες αυτοις ου γαρ οιδασιν τι ποιούν !!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: