Ανακοίνωση – Καταγγελία Θηβαίων Πολιτών για το Περιβάλλον

13 02 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

« το Cr+6 των βιομηχάνων σκοτώνει- καθαρό νερό ΤΩΡΑ», « Όχι στα ψέματα και τον εμπαιγμό – καθαρό νερό ΤΩΡΑ», έγραφαν τα πανώ και καλούσαν του Θηβαίους στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, στην πλατεία στις 7μμ.

Ηταν τρία (3), σε τρία σημεία της πόλης. Στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων και στον κόμβο, στο γήπεδο. Μέρα μεσημέρι, Παρασκευή, τα κρεμάσαμε, την νύχτα της ίδιας μέρας, άνθρωποι του Δήμου, τα κατέβασαν.

Η ενέργεια αυτή, αποκαλύπτει περίτρανα, το πόσο «γυμνός είναι ο βασιλιάς». Αν νομίζει ο κος Δήμαρχος, ότι με τέτοιες μεθόδους, αυθαίρετες, αντιδημοκρατικές, φασιστικές, αντιλαϊκές, παράνομες και αντισυνταγματικές, με πρακτικές που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές, πολιτικής βαρβαρότητας και μισαλλοδοξίας, με συμπεριφορές καταδικασμένες στη συνείδηση του λαού μας, θα φιμώσει τους πολίτες ή θα σταματήσει τη λαϊκή αγανάκτηση που φουντώνει μέρα με τη μέρα από την εγκληματική και προκλητική αδιαφορία και απραξία του ιδίου και των θεσμικών υπευθύνων, Νομαρχίας και Υπουργείων, Υγείας και Περιβάλλοντος, είναι γελασμένος.

Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δημοκρατικό δικαίωμα του Λαού, που το έχει κερδίσει με αιματηρούς αγώνες, από αιώνες, να μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του και να διεκδικεί με κάθε τρόπο το δίκιο του.

Οι κύριοι που παριστάνουν την εξουσία στην πόλη μας, ας δείξουν συνέπεια και δραστηριότητα σε άλλα θέματα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι σε βάρος της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Οι αντιδημοκρατικές πρακτικές που αποσκοπούν στην τρομοκράτηση των πολιτών και στο φίμωμά τους, θα πέσουν στο κενό. Δεν φοβίζουν κανένα.

Θήβα 10 Φεβρουαρίου 2008

«Θηβαίοι Πολίτες για το Περιβάλλον»

http://exeisminima.gr/2008/02/11/pano/#comment-828

Advertisements

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: