Και ξανά προς την δόξα τραβά…

27 01 2008

Ανεβαίνουν πάλι οι τιμές του εξασθενούς χρωμίου σε μετρήσεις στην Θήβα.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ.

Είχαμε επισημάνει τους κινδύνους πρόσφατα, στα σχόλια μας για την ανακοίνωση του υπουργού κ. Σουφλιά εναντίον του επιτρόπου περιβάλλοντος κ. Σ. Δήμα:

…Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι έχουν γίνει κάποια μικρά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση, η κατάσταση θα ξανακυλήσει στην δραματική πρότερη κατάσταση αν δεν δημιουργηθούν οι κατάλληλες υποδομές και οι κατάλληλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Για αυτό φωνάζουμε. Για αυτό θα εξακολουθήσουμε να ελέγχουμε τις ενέργειες αποκατάστασης και οριστικής λύσης του προβλήματος…

Φυσικά, παρόλες τις μεγαλοστομίες και τα έργα βιτρίνας, ούτε οι κατάλληλες υποδομές δημιουργήθηκαν, ούτε οι κατάλληλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Βλέπουμε σήμερα, μόλις αρχίζει λίγο να φεύγει το θέμα από τα φώτα της δημοσιότητας, επανερχόμαστε με ταχείς ρυθμούς στην προηγούμενη κατάσταση…

Εργαζόμαστε! λέει ο υπουργός! Κάνουμε ενέργειες, έχουμε σχέδιο! Και ο κ. Δήμας αντί να μας βοηθά εμάς και την χώρα του, την Ελλάδα, είναι εναντίον μας! Δεν μπορούμε -λέει ο υπουργός- να καταλάβουμε την σκοπιμότητα του πολέμου που δεχόμαστε!

Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Τα ίδια ακούμε κι εμείς, όσοι αγωνιζόμαστε για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα. Σε άλλο επίπεδο βέβαια. Ο Δήμας δέχεται επίθεση από τον Σουφλιά, εμείς δεχόμαστε επίθεση από τις τοπικές αυτοδιοικήσεις μας. Από τους Δημάρχους των περιοχών μας και από τις Νομαρχίες μας. Κάνουν το άσπρο – μαύρο! Προσπαθούν να μας χρεώσουν σκοπιμότητες και ιδιοτέλεια! Μας θεωρούν ίδιους με τους εαυτούς τους και  διαπλεκόμενους!

Όσο συμφέρον έχει ο κ. Σταύρος Δήμας να τα βάζει με την παράταξή του, άλλο τόσο έχουμε κι εμείς να τα βάζουμε με τις τοπικές Αρχές.

Η κατάσταση είναι απλή: Και εμείς και ο κ. Δήμας βλέπουμε τον δρόμο που έχουμε πάρει. Βλέπουμε ότι θα γίνουμε η χλεύη της Ευρώπης. Βλέπουμε ότι δεν προσπαθούνε οι ηγεσίες για πραγματικές λύσεις αλλά για κουκούλωμα. Βλέπουμε, ότι τα πράγματα έχουν πάρει μία πορεία χωρίς επιστροφή. Και το καταγγέλουμε. Και φωνάζουμε.

Ακούει κανείς;


Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: