Αποσπάσματα από το Δελτίο Τύπου των Θηβαίων Πολιτών για το περιβάλλον

14 01 2008
ΘΗΒΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του Δημάρχου Θήβας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος» και σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο πρόβλημα με το πόσιμο νερό έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής :

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Θήβας έδειξε με τις δηλώσεις του ότι δεν έχει αντιληφθεί την σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη.

Αν και θα περίμενε κανείς να μάθει ποιες είναι οι βιομηχανίες που με την ανεξέλεγκτη απόρριψη προκάλεσαν την ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα , άκουσε ότι ο Δήμος αποστέλλει μόνο «αυστηρού περιεχομένου» έγγραφα προς την Νομαρχία και τις βιομηχανίες με «παροτρύνσεις» για την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος.

Αν και θα περίμενε κανείς να ακούσει ότι άνθρωποι και περιβάλλον γίνονται καθημερινά θυσία στο βωμό του κέρδους των βιομηχάνων , έμαθε ότι και οι πολίτες έχουν «την συμβολή τους» στην δημιουργία του προβλήματος γιατί όταν καίνε τα βαμμένα κουφώματα εκπέμπεται χρώμιο στην ατμόσφαιρα!!!!!!!!

Είναι φανερό ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει η Δημοτική Αρχή το θέμα μόνο στην επίλυση του προβλήματος δεν οδηγεί. Αντίθετα οδηγεί στην αποσιώπηση και στον ευφησυχασμό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΗΒΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Θήβα 13/1/2008

Όλη η ανακοίνωση δημοσιευμένη στο «Έχεις μήνυμα»

Advertisement

Ενέργειες

Πληροφορίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: